Погрижи се за себе си още днес

Началото на всяка година обикновено е времето, в което уверено започваме да изпълняваме дадените пред самите нас обещания – че ще прочетем онази книга, която продължава да стои в библиотеката ни, ще се видим с приятели, за които все не намираме време, ще прекарваме повече време със семействата си. Разбира се, ще започнем и да тренираме. Познато, нали?

Последното е проблем за много от нас, а липсата на мотивация е основният фактор за това. Именно това ни мотивира заедно със SPORT DEPOT да ти помогнем в твоето пътуване и заедно да сложим началото на една по-балансирана година.

Със спортните комплекти, които можеш да спечелиш в нашата кампания, това е по-лесно отколкото изглежда. Ето и няколко идеи от нас как да се раздвижиш ефективно у дома със спортните ластици:

• Клек

Стъпи върху най-дългия тренировъчен ластик от комплекта. Разтвори краката си на ширината на раменете. Хвани ластика в двата края, а ако е твърде дълъг – кръстосай ръце пред гърдите си. Така изпълни 12 клека, като е важно да се стараеш гърбът ти да бъде изправен, а краката – изправени.

Клек

• Повдигане на ръце встрани от стоеж

Стъпи с единия си крак по средата на ластика и хвани ластика в двата края така, че дланите ти да сочат една към друга. Свий леко лактите и започни да повдигаш ръце настрани до височината на раменете ти. Направи 12 повторения.

Коремни преси

• Коремни преси

Легнете по гръб на постелката, част от нашия комплект, сгънете краката си в коленете и поставете ръцете си на тила. Повдигнете горната част на тялото си от пода, но без да отлепяте пода от постелката, след което отново се върнете в легнало положение. Започнете с 20 повторения и увеличайте броя плавно с времето. Когато се почувствате достатъчно уверени, може да пробвате и вариант с отлепени от пода ходила.

Коремни преси

Йога за всеки

Знаеш, че за нас грижата започва отвътре! Затова, за да се чувстваме добре в кожата си, не бива да пренебрегваме тренировките и трябва винаги да търсим начин да бъдем активни – дори за 15 минути на ден.

Да, знаем, сега е малко по-трудно, но затова е още по-важно да бъдем иновативни. А ние, заедно със SPORT DEPOT, ще бъдем твоя верен съюзник.

Домът ни се превърна и в офис, и в училище, но и продължи да бъде мястото, където прекарваме любимите си часове от деня със семейството. С нашите страхотни награди е по-лесно да го превърнем и в импровизирана фитнес зала и да се отдадем на любимия спорт. Понякога всичко, което е нужно е постелка и.. правилната нагласа и мотивация.

Какво ти предлагаме?

Чудесна възможност да поддържаш добра форма у дома предлагат йогата, аеробиката, и пилатеса, за които често не ти е необходима специална екипировка – нашият спортен комплект е страхотно начало. Който и вариант да избереш, е важно да си с подходящите облекло и обувки за тренировка.

Йога за всеки

Ето и малко вдъхновение от нас: тук можете да откриете цяла серия от видео тренировки със специалното участие на Вера Захариева – йога инструктор с 15-годишен опит, носител на златен медал от Световното Олимпийско Йога Спорт състезание през 1999 г. Вера Захариева понастоящем е председател на Българската федерация по йога.

Е, какво чакате? Не отлагайте, бъдете активни още днес!