Sport Depot
*всички изображения са с илюстративна цел

SPORT DEPOT – Вдъхновение за спорт

Влюбен в спорта, екипът на SPORT DEPOT цели да запали всички да живеят активно. Също като нас в Активиа и те вярват, че ключът е в баланса и грижата за нас.


Ако и у теб гори спортна страст и си обзет от приключенски дух, при SPORT DEPOT можеш да откриеш всичко необходимо, за да постигнеш спортните си цели или да пробваш нова активност дори у дома.


Изборът е богат – над 20 000 продукта за различни видове активност от 140 утвърдени марки, а качеството е безкомпромисно. Някои от тях можеш да спечелиш и като се включиш в нашата промоция! Спортните комплекти са страхотен избор и мотивация да започнеш нова спортна рутина у дома и да поддържаш формата си от уюта на дома си.


Какво включва спортният комплект?


Комплект от 3 броя различни ластика за аеробика, както и висококачествена постелка за йога и аеробика. Перфектната комбинация за спорт у дома! Със спортния комплект можеш да избираш между различни упражнения със собствено тегло, натоварвайки различните мускулни групи. Кръглият ластик, част от комплекта, например е страхотен вариант за разтягане. Той е предназначен предимно за долната част на тялото, но може да се адаптира и към упражнения за горна част. Ластикът с ръкохватки и крос ластикът пък могат да помогнат за тонизираща тренировка за цяло тяло.


Е, успяхме ли да те мотивираме? Нека ти разкажем още малко.


SPORT DEPOT е част от световната мултибранд верига за спортни стоки SPORT2000 International и има над 20 години опит на пазара. Веригата има цели 25 магазина в 17 града в страната, но можеш да откриеш всичко необходимо и онлайн на www.sportdepot.bg


Активиа и SPORT DEPOT са обединени от общата мисия да ти помогнат да се отдадеш на любимото си занимание и да те мотивират за активен начин на живот. Вдъхнови се с нас и нека заедно сложим началото на една още по-балансирана година!

Delimano
*всички изображения са с илюстративна цел

Делимано Кухненски робот Про – довереният ти партньор за вкусно и разнообразно меню!

Планирането на разнообразно и балансирано меню често е предизвикателство и предизвиква много въпроси. Откъде да започна, как най-добре да планирам, какво ми е нужно, за да приготвя наистина вкусни ястия – само част от нещата, които неизменно се питаме и които често ни отказват от начинанието още в началото.

Обединени от обща мисия, Активиа си партнира с Делимано именно, защото вярва, че всеки трябва да намери своя баланс и че най-важното е да се чувстваш добре отвътре.

Делимано Кухненски Робот Про Актив, който ще спечелят десет участници в националната кампания на Активиа, е практичен робот с блендер за приготвяне на вкусна домашна храна и напитки. Без усилие и без загуба на време.

Кухненският робот включва 3 основни приставки – за месене, разбиване и разбъркване, както и предпазен капак и практична блендер кана. С приставката за месене лесно можеш да приготвяш домашен хляб, а защо не и козунак? Приставката за разбъркване ще ти помогне бързо да подготвиш любимия си кекс, а тази за разбиване ще те превърне в царицата на млечните и плодови десерти и ще ти помогне да приготвиш съвършения пухкав бял крем. Перфектното смути вече няма да бъде проблем, даже напротив – още по-вкусно, ако към него добавиш и Активиа. С кухненския робот на Делимано и богата гама продукти Активиа можеш да смаеш приятелите си с разнообразни, интересни и балансирани свежи десерти или да започваш всяка сутрин с нова идея за Активиа закуска, която бързо да осъществиш с Делимано. Благодарение на планетарното движение на робота, всички съставки се разбъркват напълно хомогенно и всяка рецепта става по-лесна отколкото си си представяла.

В комплекта е включена и блендер кана, изработена от висококачествено стъкло с капацитет 1,5 л, която превръща робота в мощен блендер. Използвай блендера за да приготвиш любимите си млечни десерти или напитки, смутита, коктейли, лимонади, домашни сосове и пюрета – не пропускай да разгледаш секцията ни с рецепти за много изкушаващи и свежи идеи как да вмъкнеш и любимата Активиа!


Комплект Актив включва:

  • Кухненски робот с мощност 1400 W
  • Купа от неръждаема стомана с капацитет 4,5 л
  • Предпазен капак на купата
  • Приставка за месене с незалепващо покритие
  • Приставка за разбъркване с незалепващо покритие
  • Приставка за разбиване от неръждаема стомана
  • Блендер кана 1,5 л изработена от висококачествено стъкло с острие от неръждаема стомана
  • Мерителна скала на блендер каната
  • Капак на блендер каната с отвор да добавяне на продукти
  • Възможност за работа на 6 скорости и пулс бутон